Zondagmorgen 13 oktober 2019 in ‘Vrienden van de radio’ bij Dominique Remaut vanaf 9u #RadioKompas

Dirk Moerman (King Moerbie)
Willy Van Lee Hellebaut (WLS, Magic, Gemini, …)
Johan Mylle (De Graaf)
Paul De Clercq uit Ibiza
Mario De Wit uit Benidorm
Franky Destatsbader
Tommy Degraeve
Christel Bedert
Wilfried Declerck
Ethel De Meyer
Peter De Winter

Tal van gasten

Opgenomen met live publiek. Stuur gerust een berichtje en we nodigen je graag uit!

Verslag van Zondag 6 Oktober 2019.

Om 9u beten Dominique, Annelore, Ethel en Wilfried de spits af van een nieuw seizoen van ‘Vrienden van de radio.’ De sfeer zat er al meteen goed en er werd vooral teruggekeken naar de zomer van 2019. Dominique en Annelore hadden het over hun vakantieperiode, leuke momenten en herinneringen van de zomer.

Maar niet alleen hun verhalen kwamen aan bod. Ook Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Stan van Samang, Jo Cassiers en de mannen van de Soulbrothers keken even achterom. Hoe keken zijn terug op hun zomer, wat was hen het meeste bijgebleven en hoe zagen ze hun najaar. Het was een uitzending vol leuke interviews.

Zo kwam ook Anja Plets op bezoek, wellicht de meest ontspannen persoon van de hele ochtend. Maar dit kwam ongetwijfeld door het feit dat Anja Stresscoach is. Met haar zaak Vigores Health buigt ze stress om naar energie en help ze mensen tijdens hun loopbaanbegeleiding.
Op 3 en 17 oktober kan je bij Anja terecht voor een gratis workshop loopbaanbegeleiding in Huis Proot te Koekelare. Wenst je hieraan deel te nemen dan kan je u inschrijven via mail: anja.pygmalion2.be Wil je meer te weten komen over omgaan met stress ga dan naar Anja haar FB pagina:https://www.facebook.com/vigoreshealth.stressenburnoutcoaching/

Heb je zelf iets te vertellen aan onze luisteraars zorg dan dat jij aanbod komt in één van onze volgende uitzendingen. Stuur ons gerust een privébericht.