Contacteer ons op 0495/202.856

Publiciteit

Bereik snel 100.000 luisteraars aan de Kust, het Houtland en de Westhoek.

Betaalbare reclame voor uw evenement of bedrijf op Radio Kompas? Radio blijft het medium bij uitstek voor doelgerichte publiciteit. U maakt reclame in eigen regio, voor een doelgroep die interessant is voor u.

Onze regio

Radio Kompas is te beluisteren op “2” fm frequenties. - 105.8 fm vanuit Koekelare voor het Houtland en de Westhoek. - 106.3 fm vanuit Oostende voor de kust. We zijn ook te beluisteren via livestream, tune-in, Proximus-tv (via de radioline app), en via onze eigen gratis app voor Apple en Android. Daarnaast komt uw advertentie ook op onze website en facebookpagina te staan.

Doelgroep

Enkel de beste muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Hiermee bereiken we een brede doelgroep van 30 tot 70 jaar. Een doelgroep die commercieel erg interessant is, omdat ze een groot deel van de werkende bevolking omvat. Door de nauwe samenhang van de radio met sociale media blijven we in contact met de luisteraars. Uw potentiële klanten. Uw publiciteit wordt verspreid via al onze kanalen zodat het rendement optimaal is.

Contacteer ons

Interesse in doeltreffende radioreclame op Radio Kompas of wenst u vrijblijvend meer informatie? Contacteer ons - Via mail : info@radiokompas.eu - Via telefoon : 0495/20.28.56

Shopping Basket